top of page

Användarvillkor för Finare Fransar

Senast uppdaterad: 16/2-24

Välkommen till Finare Fransar! Dessa användarvillkor reglerar din användning av vår webbplats och våra tjänster. Genom att använda vår webbplats samtycker du till dessa villkor. Om du inte accepterar dessa villkor, vänligen avstå från att använda vår webbplats.

1. Användning av Webbplatsen: Du samtycker till att endast använda vår webbplats för lagliga ändamål och i enlighet med dessa användarvillkor.

2. Ändringar i Användarvillkoren: Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras här, och din fortsatta användning av webbplatsen efter ändringar anses som ditt godkännande av de reviderade villkoren.

3. Användargenererat Innehåll: Du ansvarar för allt innehåll du bidrar med på vår webbplats. Genom att dela innehåll ger du oss en icke-exklusiv licens att använda, kopiera, distribuera och visa det.

4. Skydd av Personuppgifter: Vår hantering av personuppgifter regleras av vår Integritetspolicy. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter enligt den policyn.

5. Immateriella Rättigheter: Alla immateriella rättigheter tillhörande eller relaterade till vår webbplats och dess innehåll förblir vårt exklusiva ägande.

6. Ansvarsbegränsning: Vi ansvarar inte för skador eller förluster som uppstår på grund av din användning av vår webbplats. Vi tillhandahåller ingen garanti för att webbplatsen är felfri eller att informationen är korrekt.

7. Avslutning: Vi förbehåller oss rätten att avsluta eller begränsa din åtkomst till webbplatsen utan förvarning vid överträdelse av dessa användarvillkor.

8. Tillämplig Lag och Tvistlösning: Dessa användarvillkor regleras av svensk lag. Eventuella tvister kommer att försökas lösas genom förhandling. Om förhandling inte leder till en lösning ska tvisten avgöras vid svensk domstol.

9. Kontakta Oss: Vid frågor om dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss.

Genom att använda vår webbplats accepterar du dessa användarvillkor. Tack för att du väljer Finare Fransar!

bottom of page