top of page

Fyra steg att sköta dina Finare Fransar

Eftervård

Välkommen till en värld av förtrollande ögonblick med ditt nya set Finare Fransar! För att bevara skönheten och förlänga livslängden på dina lösögonfransar, följ våra fyra enkla och effektiva steg nedan:

Undvik Vatten de Första 24 Timmarna

Ge limmet tid att härda helt genom att undvika vatten och ånga de första 24 timmarna efter appliceringen. Detta säkerställer en långvarig och stadig bindning mellan dina naturliga och konstgjorda fransar.

Hantera Med Försiktighet

Undvik att dra eller pilla på dina fransar för att förhindra onödig stress på ögonfransförlängningarna. Använd istället en mjuk bomullspinne om du behöver justera eller separera fransarna.

Image by David Clode

Använd Ej Oljebaserade Produkter

Oljebaserade rengöringsprodukter kan bryta ner limmet och förkorta livslängden på dina fransar. Välj icke-oljebaserade rengöringsmedel och makeupborttagning för att bevara kvaliteten på din ögonfransförlängning.

Borsta Dagligen och Undvik Friktion

Borsta försiktigt med en ögonfransborste dagligen och undvik onödig friktion för att bevara formen och bindningen hos dina Finare Fransar.

Image by Josep Martins

Tack för att du valde oss!

Följ dessa enkla steg för att njuta av långvarig skönhet med dina ögonfransförlängningar från Finare Fransar. För ytterligare support, tveka inte att kontakta oss.

bottom of page